Voimassa 01.08.2020 alkaen

Verkkokauppa

Mepera Oy (y-tunnus 2277853-4) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin. Lähetämme tilauksesta laskun asiakkaan sähköpostiin. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Ennakkolasku, jos muuta ei ole sovittu. Tuotteet lähetetään, kun maksu näkyy Mepera Oy:n tilillä.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näkyy sinulle lähetetyssä laskussa. Voit tiedustella toimituskuluja etukäteen puhelimitse tai  sähköpostilla. Toimitamme pakettilähetykset Matkahuollolla ja lavalähetykset Kaukokiidolla.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme varastotuotteille Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-7 arkipäivää.  Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan asiakasnumerosi/nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.

Palautusosoite:
Mepera Oy
Ruskakatu 2
05810 Hyvinkää

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusliikkeelle.

Yleiset toimitusehdot

Katso myös Mepera Oy Rakennuselementit Yleiset myynti- toimitusehdot 9/2019 ja Rakennustuotteiden yleiset hankinta- ja toimitusehdot.